03. Korrik 2018.
120 nxënës të shkollave fillore të qytetit tonë përfunduan shkollen verore të gjuhes angleze

Në shkollën fillore “MarNuculloviq” në Shtoj përfundoi shkolla verore e gjuhës angleze. Ky projekt i pari i këtij lloji që u organizua falë ndihmës së shtatëmbëdhjetë mësimdhënësve nga Universiteti i Miçigenit dhe mbështetjes së Komunës së Ulqinit u ndoq nga 120 nxënës të shkollave fillore të qytetit tonë dhe prindërit e tyre .
Ceremonia e dorëzimit të certifikatave do të bëhet diten e premte ne Qendër për Kulturës. .Kryetari i Komunës Ulqinit priti në një takim udheheqësen e mësimdhenesve të gjuhes angleze dhe përfaqësuesit e shkollës ”Mark Nuculloviq”