21. Prill 2019.
Çapuni: Respekti dhe mirëkuptimi të na çojnë përpara

Kryetari i Kuvendit të Komunës z. Ilir Çapuni, besimtarëve dhe klerit të Kishës Katolike i dërgoi urimet e përzemërta për të festën e Pashkëve. Qoftë kjo ditë e ndritur, e begatë me fjalë urimi e hareje në sofrat e begata. Ditët si kjo na ringjallin shpresën që do të jetojmë më mirë me mirëkuptim, dashuri e respekt ndaj njëri tjetrit.