03. Qershor 2019.
Kryetari I Ulqinit Uron Fiter Bajramin

Kryetari I Komunës Loro Nrekiq ka uruar besimtarët musliman me rastin e Fitër Bajramit. Në urimin e tij ndër të tjera thuhet:

Më lejonin që në emër të Komunës së Ulqinit dhe në emrin tim personal  tju uroj Fitër Bajramin.
Uroj që në keto dite feste të mbretërojë paqa,gëzimi,mbarësia,begatia e mbi te gjitha solidariteti mes njerzëve.Të veprojmë bashkarisht  për ngritjen e vlerave njerzore e humane.Duke lutur të madhin Zot të ua pranoj agjërimin,ju uroj Festën e Fitër Bajramit!