11. Gusht 2019.
Kryetari i Kuvendit Ilir Çapuni uron Kurban Bajramin

Të nderuar besimtarë të fesë islame, 

Kurban Bajrami është festa në të cilën janë palosur virtytet dhe parimet e fesë. Besimi, durimi, shpresa, mëshira, vendosmëria dhe sakrifica janë vetëm disa nga këto pala. 

Kjo pëlhyrë abrahamike në veçanti stolis Ulqinin dhe tërë Balkanin dhe  për këtë, na takon neve ta mirëmbajmë e ruajmë. 

Të gjithë qytetarëve i uroj përzemërisht gëzuar Kurban Bajramin. Haxhinjëve tanë i urojmë përfundim të bukur të Haxhit dhe haxh të pranuar. Mërgimtarët tanë që janë në vendlindje kanë dy festa meqë kremtojnë më ëmbël. Nuk i harrojmë mërgimtarët dhe detarët tanë që nuk janë në vendlindje sot edhe atyre i urojmë një Bajram të gëzuar me shpresë që së shpejti të takohemi dhe kremtojmë në vendlindje.