14. Gusht 2019.
Shpallet tenderi Ndërkombëtar për punime në përmirësimin e e furnizimit me ujë dhe ujërave të zeza në Komunën e Ulqinit

Projekti është financuar nga banka gjermane e zhvillimit KfW
Tenderi do jetë do jetë i hapur deri më 30 shtator 2019.
Shpallja e tenderit është bërë në faqen e gjermane GTAI (German Trade and Investment GmbH) dhe gazetën ditore Pobjeda