28. Gusht 2019.
Asfaltohet rruga në Rashtishë

Ne Rashtishë u lëshua  në funksion  rruga me gjatësi 480 metra, një projekt që ka kushtuar  27 mijë euro, mjete këto që u siguruan nga  Ministria e  ZHvillimit Rural dhe bujqesisë dhe Komuna e Ulqinit. Asfaltimi i rrugës është një kërkesë e kahmotme e banorëve të Rashtishës të cilët dhe e përshëndetën realizimin e projektit. Në ceremoninë e rastit ishin të pranishëm përfaqesues te  strukturave udheheqese komunale.