06. Janar 2020.
Kryetari I Ulqinit Loro Nrekiq uron Krishtlindjen Ortodokse

Kryetari I Ulqinit Loro Nrekiq ia uroi Krishtlindjen Ortodokse të gjithë besimtarëve ortodoksë.Në urimin e tij ndër të tjera thuhet : Uroj që këtë festë më të gëzuar kristiane ,ta festoni në paqe , shëndet , lumturi dhe respekt të ndërsjelltë.Gëzuar këtë ditë të shenjtë .