17. Prill 2020.
Kryetari i Komunës së Ulqinit uron besimtarët ortodoks për festën e Pashkëve

“Të nderuar bashkëqytetarë, në emër të Komunës së Ulqinit,  dhe në emrin tim personal, uroj të gjithë besimtarët që festojnë Pashkët me kalendarin Julian. Dëshiroj që kjo festë e madhe e cila është simbol i besimit në fitoren e jetës dhe dashurisë,  të na përkujtojë  rëndësinë e respektit, mirëkuptimit dhe tolerancës reciproke, si vlerat më të rëndësishme të traditës sonë dhe të jetës së përbashkët në këtë rajon.

Këto ditë  të ngrohta pushimi le të mbushin  shtëpitë tuaja me gëzim dhe prosperitet, me dëshirë që ti kaloni me shëndet  të mirë -  thuhet në telegram urimin e Kryetarit të Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq.