23. Prill 2020.
Urim për muajin e shenjtë të Ramazanit

Kryetari I Ulqinit Loro  Nrekiq me rastin e fillimit të mujit të shenjtë të Ramazanit,i  përcjell urimet më të sinqerta  besimtarëve musliman me dëshirë  që ky muaj të jetë, muaj i mëshirës ,muaj i faljes dhe mirëkuptimit të ndërsjellte, muaj i ngritjes morale, shpirtërore e fizike, për përballimin me sukses te sfidave që n’a presin. Ju uroj nga zemra, një Ramazan të begate për familjet tuaja, agjerim të lehtë dhe të pranuar!