24. Prill 2020.
Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj i dërgojë letër solidarizimi kryetarit Loro Nrekiq

Dëshiroj që nëpermjet kësaj letre të shpreh solidarizimin e Bashkisë Tiranë me qytetarët e Ulqinit, si dhe t'ju siguroj për vullnetin e mirë të vazhdimit të marrëdhënieve miqësore edhe më gjerë mes nesh, pasi qytetet t'i rikthehen përditshmërisë së tyre që i karakterizon.

Uroj që Komuna e Ulqinit të përballë me sukses këtë sfidë dhe shpreh mbështetjen tonë të plotë për të gjithë qytetetarët e Ulqinit.