12. Korrik 2020.

Kryetari  Loro Nrekiq  me rastin e 13 korrikut- Ditës së shtetesisë së Malit të Zi  i ka dërguar telegram urimi  qytetareve të komunës
Në urimin e tij ndër të tjera thuhet
 ,,Në këtë ditë të shënuar,ju dërgoj urimet më të sinqerta , me dëshirë që Mali i Zi  të njohë  përherë  zhvillimi dhe përparim  dhe sa më pare të bëhet pjesë e familjes evropiane.”
Urime !