30. Korrik 2020.
Urimi i Kryetarit të Ulqinit me rastin e festës së Kurban-Bajramit

Kryetari I Ulqinit Loro Nrekiqi , ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit. “Gëzuar Kurban Bajramin!

Festën  e Sakrificës.Zoti ju faltë  mirësi , mbarësi  dhe shëndet  ju dhe familjeve  tuaja.Në këtë ditë të shënuar  të Kurban Bajramit duhet të jemi  më të afërt me njeri -tjetrin.

Të jemi pranë atyre  që kanë më shumë nevojë  për tu përkrahur , për tu ndihmuar.

Uroj nga zemra mbarësi, mirëqenie dhe dashuri !