08. Mars 2021.
Kryetari Nrekiq uron 8 Marsin

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq ka dërguar mesazh urimi për të gjitha gratë dhe vajzat me rastin e 8 Marsit. Ditës Ndërkombëtare të gruas ! 

Në këtë ditë, por edhe çdo ditë tjetër, ne duhet t'i japim mirënjohje dhe respekt të gjitha grave për rolin e tyre në shoqëri. 

Nderim për kontributin Tuaj të gjithanshëm e të vazhdueshëm. 

Në emrin tim  dhe  në emër të  Komunës së  Ulqinit , dua  tua  uroj Festën e  tetë  marsit dhe  të riafirmoj, përkushtimet  dhe  vizionin  tonë për avancimin e  barazisë gjinore. 

Urojë që përherë të jeni të gëzuara,të rrespektuara dhe të vleresuara, 

Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të gruas !