10. Mars 2021.
Lajmërim për media e Kuvendit të Komunës së Ulqinit

Lajmërojmë opinion e gjërë, që sot, më 10 mars 2021, është bërë thirrja për mbledhjen e parë të Seancës së Parë të Rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, në të cilën do të shqyrtohen këto pika të rendit të ditës: 
1) Konstatimi i dorëheqjes së kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit 
2) Zgjedhja e kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit
3) Konstatimi e përfundimit të mandatit të kryetarit të Komunës së Ulqinit dhe, 
4) Zgjedhja e kryetarit të Komunës së Ulqinit. 
Mbledhja do të mbahet të hënën, më 15 mars 2021, me fillim në ora 11. 
 

Thirrja për Mbledhjen e Parë të Seancës së Parë të rregullt

Data: 10. Mars 2021. | Madhësia: 0.1MB | Adobe PDF