13. Maj 2021.
Kryetari i Komunës Aleksandër Daboviq ka uruar besimtarët musliman me rastin e Fitr Bajramit

Më lejoni që në emër të Komunës së Ulqinit dhe në emrin tim personal tju uroj Fitr Bajramin.

Uroj që në keto dite feste të mbretërojë paqja,gëzimi,mbarësia,begatia e mbi te gjitha solidariteti mes njerzëve. 

Të veprojmë bashkarisht për ngritjen e vlerave njerzore e humane.

Duke lutur të madhin Zot të ua pranoj agjërimin,ju uroj Festën e Fitër Bajramit!