28. Maj 2021.
Vizitë e delegacionit të Komunës së Ulqinit në Deçan

Delegacoioni i Komunës së Ulqinit mori pjesë në  Prezantimin e aktiviteteve të projektit “Eko Turizmi në Alpet e Ballkanit”, në kuadër të të cilëve aktivitete u hap edhe Zyra prezantimit të bashkëpunimit turistik në mes të Komunës së Deçanit dhe asaj të Ulqinit.

Bashkëngjitur Ftesa për pjesëmarrje në këtë aktivitet dhe fotot nga ky alktivitet.

Ftesa dhe Agjenda, Komuna e Deçanit

Data: 28. Maj 2021. | Madhësia: 0.2MB | Adobe PDF