09. Qershor 2022.
Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari  priti Drejtoreshën e Drejtorisë për punë të inspekcionit
Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari  priti Drejtoreshën e Drejtorisë për punë të inspekcionit
Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari  priti Drejtoreshën e Drejtorisë për punë të inspekcionit
Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari  priti Drejtoreshën e Drejtorisë për punë të inspekcionit
Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari  priti Drejtoreshën e Drejtorisë për punë të inspekcionit

Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari  priti Drejtoreshën e Drejtorisë për punë të inspekcionit 

 

Në Ulqin qëndroi  për vizitë  zyrtare  Drejtoresha  e drejtorisë  për punë të inspekcionit Ana Vujosheviq.Në takim u  fol  për aktivitetet që do të ndërmerren gjatë sezonit turistik  siç janë mbikqyrja e shtuar e shëbimeve të  inspekcioneve,identifikimi i problemeve etj U ra dakort që Komuna e Ulqinit  dhe Drejtoria  për çështje të inspeksionit të punojnë bashkarisht  për pengimin e të gjitha  formave të punëve ilegale  si dhe të intensifikohen  aktivitetet e shërbimeve të përbashkëta. U tha se Drejtoria për punë të inspeksionit  dhe policia komunale  do të jenë në komunikim të përhershëm  dhe do të veprojnë  bashkarisht në të gjitha  veprimtaritë që janë në kompetencë të tyre. Ne takim u vlersua  bashkëpunimi ndër vite  I Drejtorisë për çshtje të inspeksiont dhe  shërbimeve të Komunës së Ulqinit.