14. Qershor 2022.
Nisin punimet në thellimin  e Limanit Kaceme
Nisin punimet në thellimin  e Limanit Kaceme

Nisin punimet në thellimin  e Limanit Kaceme 

Sot , filluan  punimet në thellimin e Kacemes dhe në një kohë sa më të shpejtë, pritet  të mënjanohet rëra e tepërt . Automje  të tonazhit të lartë  janë angazhuar  nga ana e Komunës për realizimin e punimeve. Me këtë ndërhyrje  peshkatarët  e kanë më të lehtë për të  lidhur varkat e tyre.Kjo pjesë nën Kalanë e Ulqinit  gjatë stinës së verës është shumë atraktive dhe vizitohet nga mysafirë të shumtë.