09. Korrik 2022.
Urimi per Kurban Bajramin

Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari u ka uruar besimtarëve musliman festës e Kurban Bajramit. Në mesazhin e tij ndër të tjera thuhet:  

,,Festa e Kurban Bajramit simbolizon sakrificën për paqe, lumturinë e të gjithë njerëzve dhe forcon ndjenjën e solidaritetit, andaj Juve dhe familjeve tuaja , përzëmërsisht Ju uroj festën e Kurban Bajramit. E pritshi me gëzime dhe mirësi. Gëzuar!