10. Janar 2023.
Nënshkruhet kontrata për renovimin e kulmit të objektit të Qendrës për Kulturë
Më në fund ditë më të mira për Qendrën për Kulturë dhe veçanërisht për punonjësit e Bibliotekës.
 
Sot është nënshkruar kontrata për renovimin e kulmit të objektit të Qendrës për Kulturë me kompaninë DOO Tula Comapny nga Ulqini. Vlera e kontratës është 36.000 euro.
 
Punimet do të fillojnë gjatë ditëve në vijim.