21. Maj 2023.
Urimi me rastin e 21 majit, Ditës së Pavarësisë

 

Të gjithë qytetarëve të Malit të Zi i dërgoj urimet më të përzemërta me rastin e 21 majit, Ditës së Pavarësisë dhe datës më domethënëse në historinë e re të Malit të Zi! 

Le të jetë gëzimi dhe krenaria që ndiej sot një motivim i mirë për t'u përballur me përgjegjësi të gjitha sfidat para nesh, me dëshirën për të kontribuar në ndërtimin e një të ardhmeje më të mirë për vendin dhe komunën tonë përmes punës dhe angazhimit të përbashkët. 

I përjetshëm qoftë Mali i Zi!