25. Februar 2020.
Delegacija Odbora Skupštine Crne Gore za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje posjetila Opštinu Ulcinj

Predsjednik Opštine Ulcinj, gospodin Loro Nrekić je sa svojim saradnicima dočekao  u svom Kabinetu Delegaciju Odbora Parlamenta Crne Gore koju je predvodio prof.dr Petar Ivanović-Predsjednik odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju I prostorno planiranje sa poslanikom i potpredsjednikom Skupštine Crne Gore g-din Genc Nimanbegu, i ostalim predstavnicima Ministrstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Ministrastva održivog razvoja i turizma, Biotehničkog instituta, udruženja za održivo regionalno maslinarstvo “Valdanos”.

Na sastanku je otvoreno nekoliko tema vezanih za interes opštine u Ulcinj u okviru ingerencije na koje ovaj Odbor može da utiče. Posebno za granu  ekologije, razvitka ruralnog predjela, maslinarstva, turizma i drugih interesa.

Sve što je predočeno iz rukovodećih struktura opštine imaće podršku Odbora za njihovu realizaciju. Nakon završetka sastanka u pratnji Odbora od strane Predsjednika i njegovih saradnika obišao se lokalitet uvale Valdanosa i lokacije nekadašnjeg hotela “Lido” I “Galeb”.