18. Februar 2022.

 

 Predsjednik Opštine Ulcinj Aleksandar Dabović i izvršni direktor“Crne Gore u ritmu Evrope” David Makević u prisustvu koordinatorke za Crnu Goru Saide Čikić i direktora Centra za kulturu Ulcinj Muse Hodžića svojim potpisima omogućili su djeci Opštine Ulcinj da u najvećem dječijem televizijskom muzičkom programu i takmičenju ovog tipa u Evropi “Crna Gora u ritmu Evrope” na Radio Televiziji Crne Gore predstave svoj grad i Veliku Britaniju.

 “Posebno me raduje što je ovaj program posvećen djeci i mladima, koji su budućnost grada i države i u čiji razvoj Opština Ulcinj kontinuirano ulaže kroz različite aktivnosti. Ulcinjska djeca stasavala su uz duh i istoriju koje su pričali brojni istorijski i kulturološki događaji koji predstavljaju dio crnogorske istorije i tradicije i svjedoče partnerstvu i prijateljstvu građenom sa Evropom”, kazao je predsjednik Opštine Aleksandar Dabović prilikom potpisivanja Ugovora.

 Izvršni direktor “Crne Gore u ritmu Evrope” David Makević pozvao je svu djecu Opštine Ulcinj da se prijave na audiciju koja ih očekuje u martu 2022. godine u Opštini Ulcinj u Centru za kulturu. Vidimo se u 2022. godini na Radio Televiziji Crne Gore!