19. Januar 2023.
Nastavljaju se vrijedne donacije organizacije "Naš zavičaj" i porodice Kurmemaj iz SAD
Predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari učestvovao je na ceremoniji uručenja vrijedne donacije medicinske opreme Opštoj bolnici Bar od organizacije "Naš zavičaj" i poznate dobrotvorne porodice Kurmemaj iz SAD.
 
Svečanosti su prisustvovali i ministar zdravlja Crne Gore Dragoslav Šćekić, predsjednik opštine Bar Dušan Raičević, direktor Opšte bolnice Bar dr. Igor Karišik i koordinatorka organizacije "Naš zavičaj" za Crnu Goru Vjolca Lika Čobaj.
 
Predsjednik Bajraktari je rekao da ga raduje što u našoj zajednici u SAD imamo nekoga poput Ahmeta i Dine Kurmemaj koji kontinuirano pomažu građane Crne Gore vrijednim donacijama. Nakon donacije za dijabetičare sa kraja prošle godine, ova druga po redu donacija je veoma važna i neophodna za unaprijeđenje zdravstvenih usluga bolnice u Baru, koju koriste i građani opštine Ulcinj.
 
Predsjednik Bajraktari je dodao da je siguran da će se donacije porodice Kurmemaj nastaviti i u budućnosti i da će im Opština Ulcinj uvijek biti lojalni partner u njihovoj humanitarnoj misiji.