24. Januar 2023.
Konstruktivni i vrlo prijateljski sastanak sa članovima Upravnog odbora Svealbanskog ekonomskog foruma
Razgovarali smo o mogućnostima ulaganja u opštini Ulcinj, opštoj investicionoj klimi i podršci na koju investitori mogu računati od strane Opštine Ulcinj i Vlade Crne Gore.
 
Gostima sam govorio o projektima koji se trenutno realizuju u opštini Ulcinj sa posebnim akcentom na one iz oblasti turizma kao što su izgradnja novog hotela na lokaciji bivšeg hotela Galeb, novi hotel na rtu Suka, novi hoteli na Velikoj plaži i ostali projekti koji će značajno unaprijediti imidž Ulcinja kao turističke destinacije.
 
Pored sve većeg interesovanja investitora, Opština Ulcinj ima veoma jaku podršku od Vlade Crne Gore, sa kojom zajedno u partnerstvu rješava brojne godinama nagomilane probleme. Sve navedeno govori jasno u prilog tome da će ovo biti decenija razvoja Ulcinja.
 
Zajedno sa mojim timom predstavili smo mogućnosti za investiranje u Ulcinj, posebno potencirajući projekat izgradnje turističkog rezorta u Mavrijanu.
 
Svealbanski ekonomski forum je organizacija osnovana 2019. godine. Forum djeluje na području Albanije, Kosova, Sjeverne Makedonije, Preševske doline, Crne Gore i dijaspore. Cilj Foruma je uklanjanje trgovinskih barijera i ulaganje u državama u kojima djeluje.