02. Oktobar 2020.

Predsjednik Opštine Ulcinj, donijeo je Zaključak broj 01-73/20-2 od 24.09.2020 godine, o utvrđivanju Nacrta Plana linija za obavljanje javnog linijskog prevoza putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji Opštine Ulcinj i Nacrt  stavio na javnu raspravu, te obavezao Sekretarijat za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta,  da shodno članu 167 Zakona o lokalnoj samoupravi ("Službeni list CG", br. 02/18, 34/19 i 38/20), sprovede javnu raspravu.

Sekretarijat za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta objavljuje

PROGRAM JAVNE RASPRAVE

Javna rasprava počinje 02. 10. i trajaće zaključno sa 19. 10. 2020. godine.

Program javne rasprave Nacrta Plana linija za obavljanje javnog linijskog prevoza putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji Opštine Ulcinj, objavljuje se:

na internet site-u Opštine Ulcinj  www. ul-gov.me
na oglasnoj tabli organa lokalne uprave  i
preko Radio Ulcinja,

i u štampanoj formi učiniti dostupnim svim zainteresovanim licima u prostorijama Sekretarijata za komunalne  djelatnosti i zaštitu ambijenta u kancelariji 75, na prvom spratu.

Javna rasprava održaće se kroz elektronsku, pisanu i usmenu formu.

Javna rasprava u elektronskoj formi organizuje se putem dostavljanja elektronskih primjedbi, predloga i sugestija građana i drugih učesnika na email:

mustafa.gorana@ul-gov.me  u toku trajanja perioda predvidjenog za javnu raspravu.

Centralna Javna rasprava održat će se  u srijedu 14 oktobra 2020 godine sa početkom u 12,ooh  u administrativnoj zgradi opštine Ulcinj u Sali Skupštine opštine.   

Pozivaju se zainteresovani organi, organizacije, ustanove, nevladine organizacije, privredna društva, preduzetnici, mjesne zajednice, građani i drugi zainteresovani subjekti da uzmu učešće u javnoj raspravi i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Odluke.

Prijedlozi, sugestije, komentari i mišljenja u pisanoj formi na tekst Nacrta mogu se dostaviti neposredno preko Građanskog biroa ili putem Pošte, Sekretarijatu za komunalne djelatnosti i zaštitu ambijenta, opštine Ulcinj, na adresu Bulevar “Đ.K.Skenderbeg” broj 1.

Po okončanju rasprave, Komisija obrazovana rješenjem broj 01-73/20 od 03.02.2020.g. 

razmotriće podnesene primjedbe, prijedloge i sugestije učesnika javne rasprave, sačini rezime komentara i stavova o prihvatanju, kao i razlozima njihovog eventualnog neprihvatanja, nakon čega će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi i biti dostupan javnosti putem navedenog sajta opštine Ulcinj.

SEKRETARIJAT ZA KOMUNALNE

DJELATNOSTI I ZAŠTITU AMBIJENTA

Br./Nr.:06 - 612/20-3                                                                     S E K R E T A R

Ulcinj/Ulqin  01.10.2020.                                                      Mustafa Gorana, dipl.ing.maš.

 

Zaključak o utvrđivanju Nacrta Plana linija za obavljanje javnog linijskog prevoza putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji Opštine Ulcinj

Datum: 02. Oktobar 2020. | Veličina: 2.14MB | Adobe PDF