02. Septembar 2021.
Poziv mladima: Preuzmi svoju lokalnu Evropsku omladinsku karticu (EYCA)

Poziv mladima: Preuzmi svoju lokalnu Evropsku omladinsku karticu (EYCA)

 

 

Opština Ulcinj i Sekretarijat za upravu i društvene djelatnosti  pozivaju sve mlade ljude starosne dobi 13-29 godina da preuzmu svoju Evropsku omladinsku karticu (EYCA), koja im je dostupna potpuno besplatno. Ista se može preuzeti svakog radnog dana u periodu 12-14h u prostorijama Sekretarijata za upravu i društvene djelatnosti, uz obavezno poštovanje aktuelnih epidemioloških mjera i nošenje zaštitne maske.

 

Naša opština je prepoznala značaj Evropske omladinske kartice (EYCA), i do sada je distribuirala više od 200 benefit kartica sa motivima grada, a kroz partnerstvo sa NVO “Centar za omladinsku edukaciju” i Upravom za sport i mlade, omogućila je i program neformalne edukacije, koji se sastoji u edukativnim radionicama na teme koje su sastavni dio Lokalnog akcionog plana za mlade.

 

“Pozivamo sve mlade ljude da iskoriste povoljnosti koje im nudi Evropska omladinska kartica (EYCA). Sve što je neophodno da urade, jeste da dođu u naše prostorije, koje su za njih otvorene svakog radnog dana u periodu 12-14h. Stojimo im na raspolaganju i biće nam zadovoljstvo da se upoznamo i na licu mjesta oslušnemo njihove potrebe.” - poručuju iz Sekretarijata za upravu i društvene djelatnosti.

 

Ovaj međunarodni društveno odgovorni program u Crnoj Gori omogućava korišćenje popusta i povraćaja novca na preko 270 mjesta u Crnoj Gori i preko 150.000 mjesta širom Evrope. Korisnicima je na raspolaganju korišćenje popusta kroz pokazivanje naslovne strane EYCA kartice, dok se povraćaj novca koristi skeniranjem CashBack barkoda koji se nalazi na poleđini EYCA kartice.

 

Najpopularniji EYCA popusti su: Crnogorski Telekom, NLB Banka, Skijališta Crne Gore, Xiaomi, Sport Vision, Help apoteke,  Tehno Plus, Mil Medika, Cineplexx, Hard Rock Cafe, Gradska knjižara, Obuća Minja, Bar-kod shop parfimerije itd.

 

Najpopularniji CashBack partneri su: INA Crna Gora, Aroma i City marketi, HD Laković, Castellana, Tea Medica, Kuća Hemije, Kidsland, Meditas, Dama, OVS, Kidsland, Tenero Fashion, Apoteke Maxima,  Nike Shop itd.

Više o programu Evropske omladinske kartice (EYCA) se može pročitati na linku:

https://www.omladinskakartica.me/

 

Program Evropske omladinska kartica (EYCA) u Ulcinju se realizuje u partnerstvu NVO “Centar za omladinsku edukaciju”, Uprave za sport i mlade i Opštine Ulcinj, koja je obezbijedila nabavku besplatnih EYCA kartica za mlade na teritoriji opštine, kao i realizaciju kulturno-edukativnog programa od 6 tematskih radionica.

 

Napomena:

Fotografija koja se koristi za izradu grafičkog rješenja je preuzeta sa sajta: Freepik