16. Januar 2023.
OBAVJEŠTENJE - Javna rasprava ribarska luka na Rtu Đerane

AGENCIJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINA I OPŠTINA ULCINJ

Sekretarijat za komunalne i stambene djelatnosti na osnovu člana 20 Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu (“Sl. list CG”, broj 075/18 ),

O B A V J E Š T A V A

zainteresovane organe, organizacije i zainteresovanu javnost da je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Rimski Trg 46, podnijelo zahtjev za davanje saglasnosti na Elaborat procjene uticaja na životnu sredinu za projekat izgradnje ribarske luke na Rtu Đeran - Velika plaža, Opština Ulcinj.

U vezi sa navedenim pozivamo vas da izvršite uvid u dostavljenu dokumentaciju u prostorijama Agencije za zaštitu životne sredine ulica IV Proleterske 19, II sprat, kancelarija broj 216 i u Sekretarijatu za komunalne i stambene djelatnosti Opštine Ulcinj, radnim danima od 9 do 12 časova.

Elaborat je moguće preuzeti sa sajta Agencije za zaštitu životne sredine www.epa.org.me, i sajta Opštine Ulcinj.

Rok trajanja javne rasprave i dostavljanje primjedbi i mišljenja u pisanoj formi, na adresu Agencije za zaštitu životne sredine, je do 08.02.2023.godine.

Javna tribina o predmetnom Elaboratu održaće se u skupštinskoj Sali zgrade Opštine Ulcinj, dana 27.01.2023.godine, sa početkom u 10 časova.