KËSHILLTARËT E KUVENDIT TË KOMUNËS SË ULQINIT PËR 2022-2026

Nr.     EMRI DHE MBIEMRI     1. MEHMED ZENKA     2. DRITON SALAJ     3. JASMINA HASA   ...

Më shumë

Këshilltarët e Kuvendi Komunës per 2018-2022

Lista e Këshilltarëve të Kuvendit të Komunës                                                              ...

Më shumë