03. Maj 2023.

OPŠTINA ULCINJ

Sekretarijat za komunalne i stambene djelatnosti

Na osnovu člana 14 Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu (“Sl. list CG”, br. 75/18), Sekretarijat za komunalne i stambene djelatnosti,

O B A V J E Š T A V A

zainteresovanu javnost

da je nosiocu projekta „Panorama Tour“ d.o.o., Rastiš b.b.,Ulcinj, donijeto Rješenje br. 06-332/23-147/2 od 27. 04. 2023..godine, kojim je odlučeno da nije potrebna izrada elaborata procjene uticaja na životnu sredinu, za projekat- Pogon za preradu maslina i proizvodnju maslinovog ulja, na katastarskoj parceli br.11/3 KO Rastiš, Opština Ulcinj.

Nosioc projekta može pristupiti izvođenju projekta na pomenutoj lokaciji u skladu sa važećim tehničkim normativima i standardima propisanim za tu vrstu objekta, uz obavezu da pri izgradnji i korišćenju objekta primjeni potrebne mjere za sprečavanje štetnih uticaja na životnu sredinu, kao i da u slučaju udesa, predvidi i primjeni potrebne mjere zaštite.

Rješenjem je utvrđena obaveza nosiocu projekta da u slučaju prenamjene objekta ili proširenja kapaciteta izvedenog projekta, podnese zahtjev nadležnom organu za odlučivanje o potrebi procjene uticaja na životnu sredinu.

Rjesenje_Panorama Tour d.o.o

Veličina: 1.59MB | Adobe PDF