25. Janar 2016.

Lajmerojm publikun qe Komuna e Ulqinit, Sekretariati per buxhet dhe financa, ka vënë në shqyrtim publik Propozimin e Vendimit te Buxhetit  Komunes se Ulqinit per vitin 2016.

Shqyrtimi publik do te mbahet ne Sallen e madhe te Kuvendit Komunal me date 27.01.2015 ne ora 19:00

Shqyrtimin publik do ta organizoj Sekretariati per buxhet dhe financa.

Te gjitha verejtjet, propozimet dhe sugjerimet mbi Propozim e Vendimit mund te dorezohen te Sekretariati per financa dhe buxhet ne zyren nr.116 ose permes nr. te telefonit 030/412-141 çdo dite prej ores 11:00-14:00.

Propozim Vendimi i Buxhetit të Komunës së Ulqinit 2016

Madhësia: 0.15MB | Adobe PDF