27. Korrik 2022.

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit z.Ardijan Mavriq lajmëron që mbledhja e Katërt e Seancës së Parë të Rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit e thirur me datë 28.07.2022 , është shtyrë dhe do të mbahet me datë 29.07.2022. (e premte) me fillim në ora 14:00

 

Shërbimi i Kuvendit