01. Dhjetor 2016.
Japonezët të interesuar për turizmin shëndetesor në Ulqin

Kryetari Nazif Cungu me bashkëpunëtorë priti sot përfaqësuesit e kompanive japoneze SigmaEngineering, Japan Medical Corporation dhe Martha System co., ltd. Kompanitë në fjalë ishin të interesuara për investim në turizëm, në veçanti ate shëndetësor. Në takim u bë prezantimi i potenciale investuese ne Komunën e Ulqinit dhe lehtësiratë që i ofrohen investitorëve të huaj.

Investitorët konstuan që Ulqini është vend shumë tërheqës dhe se shumë mundësi interesante për investime, dhe se mundësi e parashtruara do të shqyrtohen edhe me komponitë të tjera japoneze.