Aktualitete

Urimi i Kryetarit të Ulqinit me rastin e festës së Kurban-Bajramit
30. Korrik 2020.

Urimi i Kryetarit të Ulqinit me rastin e festës së Kurban-Bajramit

Kryetari I Ulqinit Loro Nrekiqi , ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit. “Gëzuar Kurban Bajramin! Festën  e Sakrificës.Zoti ju faltë  mirësi , mbarësi  dhe shëndet  ju dhe familjeve  tuaja.Në këtë ditë të shënuar  të Kurban Bajramit duhet të jemi  më të afërt me njeri -tjetrin. Të jemi pranë atyre  që kanë më shumë nevojë  për tu përkrahur , për tu ...

16. Korrik 2020.
U mblodh Trupi komunal  i mbrojtjes dhe shpëtimit

U mblodh Trupi komunal i mbrojtjes dhe shpëtimit

Në takimin të cilin e udhëhoqi kryetari i komunës Loro Nrekiq  u analizua  situata  aktuale epidemiologjike  në Komunën ...

12. Korrik 2020.

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq uron 13 korrikun- Ditën e shtetesisë

Kryetari  Loro Nrekiq  me rastin e 13 korrikut- Ditës së shtetesisë së Malit të Zi  i ka dërguar telegram urimi  qytetareve të komunës ...

04. Korrik 2020.
Kuvendi i Komunës së Ulqinit: "Kumtesë nga takimi me përfaqësuesit e Bashkësisë Islame të Ulqinit"

Kuvendi i Komunës së Ulqinit: "Kumtesë nga takimi me përfaqësuesit e Bashkësisë Islame të Ulqinit"

Më 4 korrik 2020, kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Dr. Ilir Çapuni me bashkëpunëtorë, në prani të kryetarit të Komunës Loro ...

04. Korrik 2020.
Telegram urimi Ambasadores së SHBA-ve në Podgoricë, Shkëlqesisë së saj Dxhudi Rajzing Rajnke

Telegram urimi Ambasadores së SHBA-ve në Podgoricë, Shkëlqesisë së saj Dxhudi Rajzing Rajnke

E nderuara Ambasadore Dzhudi Rajzing Rajnke dhe i nderuari staf diplomatik i Ambasadës amerikane në Mal të Zi. Kam kënaqësinë e veçantë, që në ...

25. Qershor 2020.
Kryetari i Ulqinit  Loro Nrekiq uron të diplomuarit në Fakultetin  për Studime  Afariste Mesdhetare

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq uron të diplomuarit në Fakultetin për Studime Afariste Mesdhetare

Në ambientet  e Qendrës për kulturë u organizua ceremonia e dorëzimit  të diplomave gjeneratës së dytë të studentëve ...

16. Qershor 2020.

Vazhdimi i mbledhjes së Parë të Seancës së Parë të Rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Dr. Ilir Çapuni caktoi për të mërkurën, datë 17.06.2020., me fillim nga ora 10:00, vazhdimin e mbledhjes ...

04. Qershor 2020.

Fillojë implementimi i projektit CIRCLE

INTERREG V-B ADRION Programme 2014 - 2020 Second call for proposal-priority axis 2 Komuna e Ulqinit  nënshkroi kontratën e implementimit të projektit CIRCLE nga ana e ...

01. Qershor 2020.
Kumtesë për shtyp e kuvendit të Komunës së Ulqinit

Kumtesë për shtyp e kuvendit të Komunës së Ulqinit

Më 27 maj 2020, filloi mbledhja e parë e Seancës së Parë të Rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit. Në këtë mbledhje fillimisht ...

24. Maj 2020.
Urimi i Kuvendit të Komunës: Një Bajram ndryshe, një fillim i ri!

Urimi i Kuvendit të Komunës: Një Bajram ndryshe, një fillim i ri!

E përcollëm Ramazanin dhe tani festojmë Bajramin. Bajrami është dita e të vjelave shpirtërore, e begative dhe e fillimit të ri. Mu në këto ...