Aktualitete

Filloi tamponimi i rrugëve në Gjirin e Valdanosit
30. Nëntor 2023.

Filloi tamponimi i rrugëve në Gjirin e Valdanosit

"Jam shumë krenar që filluam me tamponimin e rrugëve në Gjirin e Valdanosit. Ashtu siç e premtuam është kryer tamponimi për rrugën Bishti poshtë në gjatësi prej 1,3km ndërsa në të ardhmen e afërt presim të fillojë edhe tamponimi i rrugës Bishti nalt në gjatësi mbi 1,5km.   Në këtë mënyrë Komuna e Ulqinit, pas pastrimit të rrugëve në vitin 2021 vazhdon me rregullimin e tyre duke investuar deri më tani afro 100.000euro. Këto ...

28. Nëntor 2023.
Urimi për 28 nëntorin!

Urimi për 28 nëntorin!

Te dashur bashkëkombës,   Me plot entuziazëm dhe krenari dëshiroj t’ju uroj datën më të rëndësishme për të gjithë ...

23. Nëntor 2023.
Konferenca për shtyp me rastin e manifestimeve gjatë muajit nëntor dhe dhjetor

Konferenca për shtyp me rastin e manifestimeve gjatë muajit nëntor dhe dhjetor

Sot u mbajt konferenca për shtyp me rastin e manifestimeve gjatë muajit nëntor dhe dhjetor.  Së bashku më drejtorin e Organizatës Turistike kemi dhënë ...

18. Nëntor 2023.
Konferenca - "Identifikimi dhe analiza - Ullishta e Ulqinit dhe gjiri i Valdanosit - mbrojtja e trashëgimisë natyrore dhe kulturore - peizazhi

Konferenca - "Identifikimi dhe analiza - Ullishta e Ulqinit dhe gjiri i Valdanosit - mbrojtja e trashëgimisë natyrore dhe kulturore - peizazhi

Ullishta e Ulqinit dhe gjiri i Valdanosit u prezantuan sot si propozim që të jenë peizazh kulturor i mbrojtur me ligj në konferencën me titullinin “Identifikimi dhe ...

10. Nëntor 2023.
Nënshkruhet vendimi për ndërtimin e Fabrikës për përpunimin e vajit të Ulliri

Nënshkruhet vendimi për ndërtimin e Fabrikës për përpunimin e vajit të Ulliri

Sot është nënshkruar vendimi për ndërtimin e Fabrikës për përpunimin e vajit të Ullirit! Familja Hajdari e cila ka në pronësi të vet mbi ...

09. Nëntor 2023.
Takim me përfaqësuesit e Ministrisë së Punëve Evropiane dhe Sekretariatit të Përbashkët Teknik për bashkëpunimin ndërkufitar me Shqipërinë dhe Kosovën

Takim me përfaqësuesit e Ministrisë së Punëve Evropiane dhe Sekretariatit të Përbashkët Teknik për bashkëpunimin ndërkufitar me Shqipërinë dhe Kosovën

Në takim u prezantuan programet e reja për bashkëpunim ndërkufitar ndërmjet Malit të Zi dhe Shqipërisë dhe Malit të Zi e Kosovës, nga perspektiva e ...

28. Tetor 2023.
SHPORTA E VJESHTËS - Festivali i produkteve vendore Ulqin 2023

SHPORTA E VJESHTËS - Festivali i produkteve vendore Ulqin 2023

Sot, gjiri magjik i Valdanosit është kthyer në një vend grumbullimi për njerëzit e të gjitha moshave, të të gjitha kombeve dhe besimeve fetare dhe mbi ...

26. Tetor 2023.
Komuna e Ulqinit si fillim ndan shumën prej 5.000,00 € për Palestine

Komuna e Ulqinit si fillim ndan shumën prej 5.000,00 € për Palestine

Me rastin tragjik të konfliktit të armatosur në mes të Izraelit dhe Palestinës dhe duke marrë parasysh numrin e viktimave, gjendjes të rënduar humanitare si ...

03. Nëntor 2023.
Takimi i rregult i Unionit të Bashkive Shqipëtare - Gjakovë

Takimi i rregult i Unionit të Bashkive Shqipëtare - Gjakovë

Sot në Gjakovë u mbajt takimi i rregult i Unionit të Bashkive Shqipëtare, ku së bashku me përfaqësuesit e Komunave shqipfolëse diskutuam rreth zhvillimit ...

19. Tetor 2023.
Takimi - Vazhdimi i sezonit turistik 2023 si dhe përgaditjet për sezonin e ardhshëm turistik 2024

Takimi - Vazhdimi i sezonit turistik 2023 si dhe përgaditjet për sezonin e ardhshëm turistik 2024

Sezoni turistik 2023 ishte sezon rekord, kurse përgaditjet për sezonin e ardhshëm veç se kanë filluar që sezoni 2024 të jetë ende më i ...