Aktualitete

03. Prill 2024.

Prezantimi i Agrobuxhetit për vitin 2024

Sot u realizua prezantimi i Agrobuxhetit lokal për vitin 2024, me një vlerë prej 200.000,00 euro dhe përfshin 8 masa mbështetëse për të siguruar më shumë përfitime financiare dhe edukative për fermerët tanë aplikues.   Këto masa mbështetëse përfshijnë investime në të gjitha fushat e bujqësisë, blegtorisë dhe peshkimit duke përfshirë kështu rritjen e kapaciteteve me pajisje, mbjellje të reja etj. poashtu duke ofruar mbështetje të ...

10. Nëntor 2023.
Nënshkruhet vendimi për ndërtimin e Fabrikës për përpunimin e vajit të Ulliri

Nënshkruhet vendimi për ndërtimin e Fabrikës për përpunimin e vajit të Ulliri

Sot është nënshkruar vendimi për ndërtimin e Fabrikës për përpunimin e vajit të Ullirit! Familja Hajdari e cila ka në pronësi të vet mbi ...

09. Nëntor 2023.
Takim me përfaqësuesit e Ministrisë së Punëve Evropiane dhe Sekretariatit të Përbashkët Teknik për bashkëpunimin ndërkufitar me Shqipërinë dhe Kosovën

Takim me përfaqësuesit e Ministrisë së Punëve Evropiane dhe Sekretariatit të Përbashkët Teknik për bashkëpunimin ndërkufitar me Shqipërinë dhe Kosovën

Në takim u prezantuan programet e reja për bashkëpunim ndërkufitar ndërmjet Malit të Zi dhe Shqipërisë dhe Malit të Zi e Kosovës, nga perspektiva e ...

28. Tetor 2023.
SHPORTA E VJESHTËS - Festivali i produkteve vendore Ulqin 2023

SHPORTA E VJESHTËS - Festivali i produkteve vendore Ulqin 2023

Sot, gjiri magjik i Valdanosit është kthyer në një vend grumbullimi për njerëzit e të gjitha moshave, të të gjitha kombeve dhe besimeve fetare dhe mbi ...

26. Tetor 2023.
Komuna e Ulqinit si fillim ndan shumën prej 5.000,00 € për Palestine

Komuna e Ulqinit si fillim ndan shumën prej 5.000,00 € për Palestine

Me rastin tragjik të konfliktit të armatosur në mes të Izraelit dhe Palestinës dhe duke marrë parasysh numrin e viktimave, gjendjes të rënduar humanitare si ...

03. Nëntor 2023.
Takimi i rregult i Unionit të Bashkive Shqipëtare - Gjakovë

Takimi i rregult i Unionit të Bashkive Shqipëtare - Gjakovë

Sot në Gjakovë u mbajt takimi i rregult i Unionit të Bashkive Shqipëtare, ku së bashku me përfaqësuesit e Komunave shqipfolëse diskutuam rreth zhvillimit ...

19. Tetor 2023.
Takimi - Vazhdimi i sezonit turistik 2023 si dhe përgaditjet për sezonin e ardhshëm turistik 2024

Takimi - Vazhdimi i sezonit turistik 2023 si dhe përgaditjet për sezonin e ardhshëm turistik 2024

Sezoni turistik 2023 ishte sezon rekord, kurse përgaditjet për sezonin e ardhshëm veç se kanë filluar që sezoni 2024 të jetë ende më i ...

18. Tetor 2023.
Ndriçimi i ri ne Ranë

Ndriçimi i ri ne Ranë

Pjesa më e frekuentuar e Komunës së Ulqinit, Rana bëhet me ndriçim të ri! Ky investim paraqet fillimin e një cikli të investimeve në ...

17. Tetor 2023.
SHPORTA E VJESHTËS - Festivali i produkteve vendore - Ulqin 2023

SHPORTA E VJESHTËS - Festivali i produkteve vendore - Ulqin 2023

“SHPORTA E VJESHTËS” Festivali i produkteve vendore - Ulqin 2023 28-29 Tëtor 11:00h, Valdanos   Komuna e Ulqinit në bashkëpunim me Organizatën ...

06. Tetor 2023.
Studim për transportin publik në Ulqin

Studim për transportin publik në Ulqin

Transporti publik në Komunën e Ulqinit është një temë delikate por me rëndësi shumë të madhe. Më qëllim të përmirësimit ...