Aktualitete

Nënshkruhet kontrata për ndërtimin e Aqua-Parkut
10. Janar 2020.

Nënshkruhet kontrata për ndërtimin e Aqua-Parkut

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq dhe Drejtori i kompanis turke Polin Edin Pepiq solemnisht nënshkruan kontratën për realizimin e investimit të Aqua-Parkut në Shtojin e Epërm nga  kompania Turke,,Polin,, një investim  mbi shtatë milion euro. Aqua-Parku do të shtrihet  në një sipërfaqe 26,658 metra 2 , pronë e Komunës së Ulqinit dhe është marë me konsesion për 30 vjet.Ky investim tha Kryetari Nrekiq  i cili pritet të jetë i gatshëm në fillim ...

24. Qershor 2019.
Kuvendi komunal i Ulqinit sot vendosi që Kriporja të shpallet park natyre

Kuvendi komunal i Ulqinit sot vendosi që Kriporja të shpallet park natyre

Më 24 qershor 2019, pas debati që zgjati mbi 3 orë, këshilltarët e Kuvendit të Ulqinit miratuan Vendimin për Shpalljen e Parkut Natyror „Kriporja e ...

19. Qershor 2019.
Nisëm për hapjen e një paraleleje të fakultetit Mediteran në Ulqin

Nisëm për hapjen e një paraleleje të fakultetit Mediteran në Ulqin

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq priti një delegacion të Universitetit,,Mediteran,,të kryesuar nga Rektori  Prof. dr.Savo Markoviq . Ata pasi folën ...

18. Qershor 2019.

Vazhdimi i mbledhjes së Dytë të senacës së Parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit

KËSHILLTARIT - ES LAJMËRIM Vazhdimi i mbledhjes së Dytë të senacës së Parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit e cila ...

14. Qershor 2019.
Ambasadorja e SHBA –së qëndroi për vizitë në Ulqin

Ambasadorja e SHBA –së qëndroi për vizitë në Ulqin

Në Ulqin qëndroi për vizitë zyrtare Ambasadorja  e Shba-së në Mal të Zi Shkëlqesia  e saj Xhudi Rajzing Rajnke dhe SHefi i seksionit ...

07. Qershor 2019.

Vazhdimi i mbledhjes së dytë të seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit

 I/E nderuar këshilltar/e,  Ju lajmëroj që vazhdimi i Seancës së Kuvendit të Komunës së Ulqinit e nisur më 29.05.2019, do të mbahet ...

03. Qershor 2019.
Çapuni: Me buzëqeshje dhe kokëlartë në Bajram

Çapuni: Me buzëqeshje dhe kokëlartë në Bajram

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit z. Ilir Çapuni i uron të gjithë besimtarët e fesë islame Bajramin si vijon: „Ramazani është muaji ...

03. Qershor 2019.
Kryetari I Ulqinit Uron Fiter Bajramin

Kryetari I Ulqinit Uron Fiter Bajramin

Kryetari I Komunës Loro Nrekiq ka uruar besimtarët musliman me rastin e Fitër Bajramit. Në urimin e tij ndër të tjera thuhet: Më lejonin që në emër ...

30. Maj 2019.
Vendparkingje të reja për personat me aftësi të kufizuara në Ulqin

Vendparkingje të reja për personat me aftësi të kufizuara në Ulqin

Në mbledhjen e datës 28 maj 2019 të Këshillit për Përmirësimin e Pozitës së  Personave me Invaliditet, e cila u mbajt  në  ...

20. Maj 2019.
Gëzuar Festën e Pavarësisë

Gëzuar Festën e Pavarësisë

Kryetari I Ulqinit Loro Nrekiq  ju uron  të gjithë qytetarëve  të Ulqinit 13 vjetorin  e Pavarësisë së Malit të Zi .“Shpallja e ...