Aktualitete

Nënshkruhet kontrata për ndërtimin e Aqua-Parkut
10. Janar 2020.

Nënshkruhet kontrata për ndërtimin e Aqua-Parkut

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq dhe Drejtori i kompanis turke Polin Edin Pepiq solemnisht nënshkruan kontratën për realizimin e investimit të Aqua-Parkut në Shtojin e Epërm nga  kompania Turke,,Polin,, një investim  mbi shtatë milion euro. Aqua-Parku do të shtrihet  në një sipërfaqe 26,658 metra 2 , pronë e Komunës së Ulqinit dhe është marë me konsesion për 30 vjet.Ky investim tha Kryetari Nrekiq  i cili pritet të jetë i gatshëm në fillim ...

05. Shtator 2019.
Përfaqësuesit e Organizatës Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar ( GIZ ) vizituan Komunën e Ulqinit

Përfaqësuesit e Organizatës Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar ( GIZ ) vizituan Komunën e Ulqinit

Komuna e Ulqinit dhe Organizata Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) kanë filluar bashkëpunimin për një projekt rajonal për parandalimin e ...

02. Shtator 2019.
Mesazh i Kryetarit Loro Nrekiq me rastin e  fillimit të vitit të ri shkollor

Mesazh i Kryetarit Loro Nrekiq me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor

Kryetari  i Ulqinit Loro Nrekiq  me rastin e  fillimit të vitit të ri shkollor ka përshëndetur dhe i ka përcjellur  urime të  ...

28. Gusht 2019.
Asfaltohet rruga në Rashtishë

Asfaltohet rruga në Rashtishë

Ne Rashtishë u lëshua  në funksion  rruga me gjatësi 480 metra, një projekt që ka kushtuar  27 mijë euro, mjete këto që u siguruan ...

15. Gusht 2019.
Lajmërim - më datën 16.08.2019 (e premte) nga ora 19:00 ndalet trafiku në Ranë.

Lajmërim - më datën 16.08.2019 (e premte) nga ora 19:00 ndalet trafiku në Ranë.

Lajmërim - më datën 16.08.2019 (e premte) nga ora 19:00 ndalet trafiku në Ranë. Për shkak të përgatitjeve rreth organizimit të Panairit të ...

14. Gusht 2019.
Komuna e Ulqinit do të sigurojë 235 komplete për fillestarët

Komuna e Ulqinit do të sigurojë 235 komplete për fillestarët

Komuna e Ulqinit edhe këtë vit për 80 filloristë që ndjekin mësimin në gjuhën zyrtare dhe 155  që do të vijojnë mësimin në ...

14. Gusht 2019.
Shpallet tenderi Ndërkombëtar për punime në përmirësimin e e furnizimit me ujë dhe ujërave të zeza në Komunën e Ulqinit

Shpallet tenderi Ndërkombëtar për punime në përmirësimin e e furnizimit me ujë dhe ujërave të zeza në Komunën e Ulqinit

Projekti është financuar nga banka gjermane e zhvillimit KfW Tenderi do jetë do jetë i hapur deri më 30 shtator 2019. Shpallja e tenderit është bërë ...

11. Gusht 2019.
Kryetari i Kuvendit Ilir Çapuni uron Kurban Bajramin

Kryetari i Kuvendit Ilir Çapuni uron Kurban Bajramin

Të nderuar besimtarë të fesë islame,  Kurban Bajrami është festa në të cilën janë palosur virtytet dhe parimet e fesë. Besimi, durimi, ...

11. Gusht 2019.
Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq uron Kurban Bajramin

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq uron Kurban Bajramin

Kryetari I Ulqinit Loro Nrekiq të gjithë besimtarëve myslimanë I uron festën e Kurban Bajramit “Të dashur besimtarë Më lejoni që,në ...

08. Gusht 2019.
Komuna organizon panairin e prodhimeve vendore "FAIR FEST"

Komuna organizon panairin e prodhimeve vendore "FAIR FEST"

Komuna e Ulqinit  më datat 16-18 gusht organizon Panairin e Prodhimeve Vendore “Fest Fest- Ulqin 2019”, në shetitoren e Ranës. Hapja solemne e Panairit do ...