04. Qershor 2024.
Kryetari Nimanbegu i percjell urimet popullit Italian
Me ftesë të Ambasadës së Italisë në Podgoricë Kryetari Genci Nimanbegu merr pjesë në ceremoninë solemne me rastin e festimit të Ditës së Pavarësisë së Italisë.
 
Kryetari Nimanbegu i percjell urimet me të sinqerta popullit Italian, përfaqësuesve të shtetit Italian mirënjohje dhe falenderim për marrëdheniet e mira me shtetin e Malit të Zi dhe popullin shqiptarë në Mal të Zi.