Aktualitete

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq uron të diplomuarit në Fakultetin për Studime Afariste Mesdhetare
25. Qershor 2020.

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq uron të diplomuarit në Fakultetin për Studime Afariste Mesdhetare

Në ambientet  e Qendrës për kulturë u organizua ceremonia e dorëzimit  të diplomave gjeneratës së dytë të studentëve të Fakultetit  për Studime Afariste Mesdhetare. Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq duke përshëndetur të porsadiplomuarit tha se ju, sot jeni krenarë për vehten , familjen  tuaj dhe për ata që vite investuan  te ju.Duke e cilësuar ketë një ditë të shënuar për Ulqinin dhe Malin e Zi ,kryetari ...

18. Shtator 2019.
Në Ulqin qëndroi Delegacioni i grupit të miqësisë së Kuvendit të madh popullor të Republikës së Turqisë me Malin e Zi

Në Ulqin qëndroi Delegacioni i grupit të miqësisë së Kuvendit të madh popullor të Republikës së Turqisë me Malin e Zi

Delegacioni Turqisë i kryesuar nga Erol Kavunxhunë përcjelljen e  Nënkryetarit të Parlamentit  Genci Nimanbegu, Ambasadores së  ...

11. Shtator 2019.
Nënshkruhet marrëveshja për fillimin e punimeve në sistemin e kanalizimit për katër lagje të Ulqinit

Nënshkruhet marrëveshja për fillimin e punimeve në sistemin e kanalizimit për katër lagje të Ulqinit

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq  në emër të Komunës së Ulqinit  nga njëra anë dhe Mario Scarsini  si  administrator i  kompanisë ...

05. Shtator 2019.
Përfaqësuesit e Organizatës Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar ( GIZ ) vizituan Komunën e Ulqinit

Përfaqësuesit e Organizatës Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar ( GIZ ) vizituan Komunën e Ulqinit

Komuna e Ulqinit dhe Organizata Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) kanë filluar bashkëpunimin për një projekt rajonal për parandalimin e ...

02. Shtator 2019.
Mesazh i Kryetarit Loro Nrekiq me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor

Mesazh i Kryetarit Loro Nrekiq me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor

Kryetari  i Ulqinit Loro Nrekiq  me rastin e  fillimit të vitit të ri shkollor ka përshëndetur dhe i ka përcjellur  urime të  ...

28. Gusht 2019.
Asfaltohet rruga në Rashtishë

Asfaltohet rruga në Rashtishë

Ne Rashtishë u lëshua  në funksion  rruga me gjatësi 480 metra, një projekt që ka kushtuar  27 mijë euro, mjete këto që u siguruan ...

15. Gusht 2019.
Lajmërim - më datën 16.08.2019 (e premte) nga ora 19:00 ndalet trafiku në Ranë.

Lajmërim - më datën 16.08.2019 (e premte) nga ora 19:00 ndalet trafiku në Ranë.

Lajmërim - më datën 16.08.2019 (e premte) nga ora 19:00 ndalet trafiku në Ranë. Për shkak të përgatitjeve rreth organizimit të Panairit të ...

14. Gusht 2019.
Komuna e Ulqinit do të sigurojë 235 komplete për fillestarët

Komuna e Ulqinit do të sigurojë 235 komplete për fillestarët

Komuna e Ulqinit edhe këtë vit për 80 filloristë që ndjekin mësimin në gjuhën zyrtare dhe 155  që do të vijojnë mësimin në ...

14. Gusht 2019.
Shpallet tenderi Ndërkombëtar për punime në përmirësimin e e furnizimit me ujë dhe ujërave të zeza në Komunën e Ulqinit

Shpallet tenderi Ndërkombëtar për punime në përmirësimin e e furnizimit me ujë dhe ujërave të zeza në Komunën e Ulqinit

Projekti është financuar nga banka gjermane e zhvillimit KfW Tenderi do jetë do jetë i hapur deri më 30 shtator 2019. Shpallja e tenderit është bërë ...

11. Gusht 2019.
Kryetari i Kuvendit Ilir Çapuni uron Kurban Bajramin

Kryetari i Kuvendit Ilir Çapuni uron Kurban Bajramin

Të nderuar besimtarë të fesë islame,  Kurban Bajrami është festa në të cilën janë palosur virtytet dhe parimet e fesë. Besimi, durimi, ...