08. Prill 2019.
Ambasadori I Republikës së Kinës vizitoi Ulqinin

Kryetari I Ulqinit Loro Nrekiq me bashkëpunëtorë pritën në takim  Ambasadorin e Republikës së Kinës në Mal të Zi , Shkëlqesinë e tij Liu Jjin. Bashkëbiseduesit  vlerësuan  marrdhënijet  tradicionalisht të mira ndërmjet dy vendeve , investimet  e përbashkëta dhe prezenca e investitorëve të Republikës së Kinës në Mal të Zi. Strukturat udhëheqëse komunale  bënë një prezantim të projekteve  zhvillimore në Ulqin dhe mundësinë  e prezences së investitorëve  kinez në Ulqin. Krahas kësaj  u fol dhe  për bashkëpunimin  e ndërsjelltë me theks të veçantë në fushën e ekonomisë, turizmit, kulturës , artit dhe fushave të tjera.