23. Maj 2020.
Urime Fitër Bajrami!


Kryetari I Ulqinit Loro Nrekiqi ka uruar besimtarët musliman për festën e Fitër Bajramit. ,,Urime festën me dëshirat  më të sinqerta  për shëndet, mirëqenie dhe harmoni në familejt tuaja .Ditët e mira si kjo, vijnë  pas një përkushtimi dhe sakrificash. Fitër Bajrami sjell fuqi të madhe shpirtërore , përforcon  besimin e njerëzve  në të mirën , drejtësinë dhe nxisin dëshirën për respektim të  ndërsjelltë, mirëkuptim e solidaritet. Këto janë vlerat të cilat  çojnë drejt një jete  më të qetë  dhe më të lumtur,, Qofshi çdo herë të lumtur dhe festofshim çdo herë së bashku.,,