Në emër të Komunës së Ulqinit, dhe në emrin tim personal, uroj të gjithë besimtarët që festojnë Pashkët me kalendarin Julian 

Dëshiroj që kjo festë e madhe e cila është simbol i besimit në fitoren e jetës dhe dashurisë, të na përkujtojë  rëndësinë e respektit, mirëkuptimit dhe tolerancës reciproke, si vlerat më të rëndësishme të traditës sonë dhe të jetës së përbashkët në këtë rajon. 

Këto ditë  të ngrohta pushimi le të mbushin shtëpitë tuaja me gëzim dhe prosperitet, me dëshirë që ti kaloni me shëndet të mirë.