20. Korrik 2021.
Kryetari i Ulqinit Aleksandar Daboviq ka uruar besimtaret e fese Islame me rastin e festës së madhe të Kurban Bajramit.
Kryetari i Ulqinit Aleksandar Daboviq ka uruar besimtaret e fese Islame me rastin e festës së madhe të Kurban Bajramit.
Të dashur besimtar urime dhe gëzuar Kurban Bajramin, paqja, harmonia dhe mirëkuptimi qofshin me Ju dhe familjet tuaja. 
 
Këto ditë të mëshirës,faljes dhe paqes, dëshiroj ti kaloni sa më bukur me familjaret, miqët dhe mysafirët tuaj. 
 
Gezuar !