10. Nëntor 2022.
Ivanova Ulcinjska Igra
Spektakli sportiv i kësaj dekade,në qytetin tonë!
 
Me datën 11-12 Nëntor, qyteti ynë do të jetë epiqendër sportive!
Në ato ditë, si kurrë më parë do të mblidhen yjet e futbolit që kanë shkruar histori nga ish-Jugosllavia.
 
Me rastin e organizimit sportiv “Lojrat e Ivanit, në Ulqin” do të marrin pjesë emra të shquar si: Ante Miročević, Zoran Batrović, Xhevad Prekazi, Nešet Žaveli, Dragan Vujović, Ramiz Krasniqi, Ivan Gudelj, Faruk Hadžibegić, Mehmed Baždarević, Mladen Mladenović si dhe Dejan Savičević dhe shumë të tjerë!
 
Përveç yjeve futbollistile do jenë prezent dhe mediumet me të ndjekura në rajon si: Arena Sport 1, Klan Macedonia, HRT, Televizija Dalmacija si dhe Al Jazeera Balkans dhe shumë të tjerë.
 
  •