19. Janar 2023.

Me iniciativen e Këshilltarëve të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, këtë vit do të realizohen:

  1. Ngritja e  përmendores Gjergj Kastriotit Skenderbeu
  2. Do të emërohet Qendra për Kulturë „Hafiz Ali Riza Ulqinaku"
  3. Do të emërohet Biblioteka "Don Gjon Buzuku"
  4. Do të emërohet godina e maternitetit me emrin e Dr.Shuajb Resulbegoviq
  5. Do të emërohet Shkolla e Muzikës „Qamil Qamo Gorana"
  6. Do të vendoset busti i Mirko Srzentiqit përpara Shërbimit të Policisë
  7. Do të vendoset pllaka në përmendoren e Pinjeshit me emrat e të rënëve në bombardim  të Ulqinit me 7.11.1943

Falenderojmë Kryetarin e Kuvendit  z.Ardijan Mavriq, Kryetarin e Komunës z.Omer Bajraktari, këshilltarët Genci Nimanbegu, dr. Ilir Çapuni, Asllan Llunji, Gjylije Pelingu Hoxha, Haxhi Sulejmani, Qemal Bajri, Skender Rexhoviq, Seida Suma, Besart Hoxha, Naser Resulbegoviq, Mustafë Bardhi, Fitim Dragoviq dhe Ilir Harasanin për pëkrahjen.

Kërkesa e dërguar Ministrisë për kulturë dhe medija, për dhënien e pëlqimit

Data: 19. Janar 2023. | Madhësia: 0.12MB | Adobe PDF

Propozimi i Programit për ngritjen e përmendoreve në Komunën e Ulqinit për vitin 2023

Data: 19. Janar 2023. | Madhësia: 5.39MB | Adobe PDF

Pëlqimi i Ministrisë për kulturë dhe medija

Data: 19. Janar 2023. | Madhësia: 0.31MB | Adobe PDF