21. Janar 2023.
Nënshkruhet kontrata me vlerë prej 300 mijë euro për asfalltimin e infrastrukturës lokale
Drejtori i drejtorisë për projekte kapitale, Esmin Beqoviq dhe kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari, kanë nënshkruar kontratën me vlerë prej 300 mijë euro për asfalltimin e infrastrukturës lokale të Komunës së Ulqinit.
 
Një tjetër investim në infrastrukturën e qytetit!