07. Mars 2023.
Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari uron të gjithë mësuesit rastin e festës së 7 marsit
Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari uron të gjithë mësuesit rastin e festës së 7 marsit. Në këtë ditë të shënuar, gjej rast tju uroj gëzuar festën. Mirenjohje dhe respekt për punën dhe misionin tuaj fisnik në edukimin e brezit të ri. Vepra juaj fisnike ngjall dashuri për dije dhe mbjell dritë. Urime dhe mirënjohje për mesuesit e vjetër të cilët edhe në pension gëzojnë rrespektin tonë të merituar. Homazh i shprehim mësuesve që nuk janë sot midis nesh. Puna e tyre do të kujtohet përherë me respekt.
 
Urime dhe gëzuar!