19. Februar 2020.
Ministar infrastrukture i pomorstva Osman Nurković sa svojim saradnicima boravio je danas u radnoj posjeti Opštini Ulcinj

Ministar infrastrukture i pomorstva Osman Nurković sa svojim saradnicima boravio je danas u radnoj posjeti Opštini Ulcinj,tom prilikom se sastao sa predsjednikom Opštine Lorom Nrekićem.

Sastanku su prisustvovali pored Predsjednika Opstine, Predsjednik Skupstine Opstine dr. Ilir Capuni, potpredsjednica Opstine Hadixha Gjoni sa saradnicima.

Predsjednik Opštine Ulcinj Loro Nrekić predočio je ministru prioritetne projekte Opštine, za čiju je realizaciju neophodna podrška  Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

Ministar je izrazio zadovoljstvo susretom, istakavši da su slični razgovori neophodani kako bi se predočile teme koje su od zajedničkog interesa, na kojima mogu raditi i donijeti konkretna rješenja.

Na sastanku su razmotrene mogućnosti izgradnje i unapredjenja putne infrastrukture, naglasivši značaj realizacije projekta bulevara Majka Tereza, valorizacije Štoja kroz izgradnju aerodroma, mogućnost izgradnje marine i ostale projekte koji bi bili značajni za Opštinu.