14. Februar 2023.
Ulcinj u fokusu svjetskih investitora
Sa renomiranim svjetskim investitorom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, predsjednikom i osnivačem grupe Ajana Holding, Abdulom Muhamedom Matar Lahej Alfalasijem i njegovim saradnicima.
 
Razgovarali smo o brojnim investicionim mogućnostima koje Ulcinj pruža stranim investitorima. Goste smo upoznali sa projektima za koje Opštine traži investitore kao što su turistički rezort u Mavrijanu, novi hotel Lido, Adu Bojanu, marinu u Limanu, aerodrom u Štoju, poslovno stambeni kompleks Green Gate…. Nakon sastanka zajedno sa gostima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata obišli smo pomenute lokacije.
 
Ajana Holding (Ayana Holding) je kompanija osnovana 2014. godine, sa sjedištem u Dubajiu, Ujedinjeni Arapski Emirati. Holding u svom portfoliiju ima preko 20 kompanija u oblasti turizma, smještaja i ugostiteljstva, nekretnina, investicija i razvoja, arhitekture i planiranja, enterijera i mobilijara, marketinga, informacionih tehnologija, menadžment konsaltinga i startup-ova.
 
Opština Ulcinj stoji u punom kapacitetu na raspolganju svim potencijalnim investitorima čije interesovanje raste iz dana u dan!